We hebben aan de achtergevel een soort overkapping laten plaatsen, voor een kleine drie jaar geleden denk ik. Al vanaf het prille begin dat we de overkapping hadden laten zetten, liepen we tegen het probleem aan dat we per se via de achterdeur en dan buitenom, bij de overkapping konden komen. Dit was al bekend toen we de plannen voor overkapping bespraken met de bouwkundige die de tekening gemaakt heeft. We hebben er toen uitvoerig over gesproken maar we konden ons beiden niet voorstellen dat we dat als een probleem zouden gaan ervaren. Nu drie jaar later zijn we er helemaal klaar mee en hebben we besloten om een glazen schuifpui te laten plaatsen in de achtergevel zodat we rechtstreeks de overkapping in kunnen stappen, zonder dat we buitenom moeten lopen. Omdat de glazen schuifpui de gehele breedte van de overkapping zou betreffen, is het zaak dat we een goed bedrijf inschakelen. Echter moesten we allereerst op zoek naar een leverancier die ons een glazen schuifpui op maat kon maken. Dit leek ons niet heel eenvoudig en we zijn dan ook zonder enkele verwachting op het internet gaan zoeken. Groot was onze verbazing toen we de site terrasbeglazingopmaat.nl tegen kwamen. Echter werden we pas echt enthousiast toen we zagen dat zij ons een glazen schuifpui op maat kunnen leveren. Dit zou het bedrijf worden waar wij onze glazen schuifpui zouden gaan bestellen. We hebben contact gelegd met het bedrijf en onze vragen gesteld, deze werden keurig beantwoord en het was dan ook geen enkel probleem voor hun om voor ons een glazen schuifpui op maat te maken. Een paar dagen later ontvingen wij de offerte van onze glazen schuifpui en deze viel ons alleszins mee. We hebben een akkoord gegeven voor de offerte en onze glazen schuifpui kan in productie worden genomen.de schuifpui is inmiddels geleverd en we zijn zeer tevreden. Nu wachten dat het een paar dagen mooi weer blijft zodat we de achtergevel eruit kunnen halen en kunnen vervangen voor onze prachtige schuifpui. Door dit bedrijf hebben wij deze zomer een mooie schuifpui en zijn we verlost van ons irritatiepunt.

Dit is de site waar u zijn moet als u opzoek bent naar een glazen schuifpui

Als je bijvoorbeeld het idee hebt om je terras te voorzien van beglazing in verband met bijvoorbeeld de wind, dan zoek je een betrouwbaar adres. Het gaat tenslotte om een behoorlijk grote uitgave. Wij zaten ook met dat probleem en waren zeer verrast door deze site, die voor ons een betrouwbaar adres bleek te zijn. Wij hebben een mooie schuifpui.

Wat wilt u? 

Dankzij de site terrasbeglazingopmaat.nl, hebben wij een fantastisch mooie schuifpui in de achtergevel en op die manier kunnen we optimaal gebruik maken van onze overkapping. We zijn dan ook zeer tevreden over deze site omdat:

  • Zij ons goed hebben geadviseerd.
  • Zij gemaakt afspraken zijn nagekomen.
  • Zij een zeer uitstekende service verlenen.

Mocht u, net als wij, zoekende zijn naar een schuifpui? Dan moet u zeer zeker deze site bezoeken en laat u verrassen door hun aanbod.