Welke kraan kun je voor welk project gebruiken

Geplaatst op

Voor grote bouwwerkzaamheden heeft u al snel een kraan nodig. Meestal moeten zware objecten vervoerd worden, wat zonder kraan niet mogelijk is. Misschien vraagt u zich af welke kraan u het beste kunt gebruiken. Lees meer over kraanverhuur door Wagenborg Nedlift.

Welke kraan je het meest kunt gebruiken, hangt natuurlijk af van de klus die je wilt doen. Enkele van de bestaande kranen zijn telescoopkranen, rupskranen, mobiele torenkranen, mobiele telescoopkranen en miniatuurkranen.

1. Een mobiele torenkraan

Mobiele torenkranen zijn de snelste kranen die u misschien herkent. Dit wordt meestal het meest gebruikt. Mobiele torenkranen zijn geschikt voor kleinere plaatsen. De giek van de kraan is ook hoog, dus zeer geschikt om objecten op het dak van een gebouw te plaatsen. Daarnaast is de opbouw van de kraan snel en volautomatisch.

2. Een telescopische kraan

Aan de hand van de hijslast en het gewicht kunt u bepalen welke telescoopkraan nodig is. Er zijn dus veel verschillende telescoopkranen. U vindt deze kraan op een vrachtwagen die een uitschuifbare giek heeft. Dit soort welvaart kan meestal acht keer bereiken. Moet u objecten naar zeer hoge plaatsen vervoeren? Dan is deze kraan ook erg handig voor uw project.

Waar kan ik een kraan huren?

Misschien vraagt u zich af waar u het beste een kraan kunt huren. Bij Wagenborg Nedlift bent u aan het juiste adres. Hier kunt u gemakkelijk en snel online een kraan huren.

Categorie├źn:Bouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *