Wat kost een aanbouw?

Geplaatst op

Als je meer leefruimte wil hebben is een aanbouw een goede optie. Maar wat kost een aanbouw nou precies? Voordat je besluit tot uit- of aanbouwen aan de woning wil je natuurlijk eerst meer informatie over de aanbouwkosten die je kan verwachten. Op de website van De Aanbouw Expert kan je hier uitgebreide informatie over vinden https://www.deaanbouwexpert.nl/aanbouw-kosten/.

Wat de kosten zijn van een aanbouw is afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de aanbouw, de soort aanbouw en of het prefab en casco aanbouw. Een aanbouw aan jouw woning levert tal van voordelen op. Zo zal een aanbouw de woning in waarde laten toenemen en geniet je direct van de extra leefruimte die gecreëerd is. Een aanbouw kan nodig zijn in verband met verschillende factoren. Misschien wel de komst van een kind of gewoon voor jouw plezier.

Kosten van een aanbouw berekenen

Om de kosten te berekenen van een woning aanbouw kijk je naar verschillende onderdelen waaruit de prijs is opgebouwd. Je berekent dit meestal per m2. De gemiddelde prijs kan wijzigen als bijvoorbeeld wordt gekozen voor duurdere materialen en is ook afhankelijk van de soort aanbouw. Om de kosten te bereken je kijk je eerst naar de omvang van de aanbouw, de grootte van de aanbouw zal in grote mate bepalen wat de kosten zijn. hoe groter de aanbouw, hoe meer materialen en arbeidsuren er nodig zijn. Dan kijk je naar de soort aanbouw, of je prefab of casco wil kiezen en naar de materialen en afwerking. Al deze punten zullen invloed hebben op wat de aanbouw kost. Voor meer informatie kan je naar de site gaan van De Aanbouw Expert.