De laatste tijd gaat er een golf van inbraken door de wijk. Gelukkig is het ons nog bespaart gebleven maar wij hebben het idee dat het een kwestie van tijd is voordat het ook bij ons raak is. Het lijkt er namelijk erg sterk op dat de inbrekers precies weten wanneer de mensen niet thuis zijn. Bij onze buren was het voor twee weken terug ook raak. Wij waren gewoon thuis maar hebben niets vernomen. Kortom de schrik zit er goed in en wij willen dan ook niet wachten tot het misgaat. We treffen liever preventieve maatregelen en hopen daarmee te voorkomen dat wij ook een dezer dagen de sjaak zijn. Mijn man stelde voor om rolluiken te laten plaatsen. Hij kwam op dit idee omdat mensen even verderop in de straat eveneens rolluiken hebben en bij hun is er tot op heden nog niet ingebroken. Bij de buren aan beide kanten van deze mensen, is er wel ingebroken. Het lijkt erop dat de rolluiken preventief werken. Mij lijkt het eveneens een goed idee maar dat moeten dan wel rolluiken op maat worden. Bij onze woning wijken alle maten af van de standaardmaten en daarom zullen we dus aangewezen zijn op rolluiken op maat laten maken. We zijn gaan zoeken naar een site waar we rolluiken op maat zouden kunnen bestellen. Al snel kwamen we uit op de site directeenrolluik.nl. Dit bedrijf maakt rolluiken op maat, precies wat we zochten. We hebben niet langer getwijfeld en hebben contact opgenomen met het bedrijf dat de rolluiken op maat maakt. Nadat we alles helder hadden en alles ingemeten was, hebben we nette offerte ontvangen voor onze rolluiken op maat. De offerte was scherp geprijsd en we konden ons dan ook vinden in het totaalbedrag. We hebben akkoord gegeven op de offerte en daarmee hebben we onze woning van rolluiken op maat kunnen voorzien. Door de snelle service en de zeer scherpe prijs van dit bedrijf, zijn wij tot nu toe gelukkig gevrijwaard gebleven van een inbraak omdat zij onze woning hebben voorzien van fantastisch mooie rolluiken die nu al hun preventieve doel hebben bewezen.

Dit is de site waar u zijn moet als u rolluiken op maat wilt aanschaffen

Op het gebied van rolluiken kun je te kust en te keur terecht op het internet. Echter wil je natuurlijk wel een betrouwbaar adres hebben en dan is het lastig om het kaf van het koren te scheiden. Wij zijn daarom ook erg blij dat wij deze site tegenkwamen. Door hen hebben wij snel preventieve maatregelen kunnen nemen tegen de inbraken.

Meer weten? 

Dankzij de site directeenrolluik.nl, hebben wij een goede deal kunnen sluiten om onze woning van rolluiken te voorzien. Onze tevredenheid over deze site is groot omdat:

  • Zij ons uitstekend hebben geadviseerd
  • Zij ons een eerlijke offerte hebben aangeboden
  • Zij een fantastisch goede service verlenen

Mocht u, net als wij, zoekende zijn naar een bedrijf die u bijvoorbeeld rolluiken kan leveren, dan kunnen wij u deze site zeer zeker aanbevelen. Zij leveren producten met een hoge kwaliteit. Wij zijn daarom zeer tevreden.