Zoals elk jaar zijn er bepaalde trends die in komen. Het lijkt alsof ze uit het niets komen en soms blijven ze een paar maanden en soms een paar jaar. Als je goed kijkt zijn de meeste trends al eens een keer in geweest. Meestal is dat van vroeger. Dit zien we bij kleding maar ook in het interieur. Toch zijn er ook nog originele trends die in zijn. Zo kun je denken aan het gebruik van natuurlijke producten en tinten. Zo wordt er gebruik gemaakt van beton cire in woonkamer en bamboe voor de schutting.

Interieur veranderen

Een trend wat we nu sinds een paar maanden al zien is dat iedereen zijn huis wilt verbouwen of verkopen. Het is een grote kans dat dit komt door Corona en het thuis zitten wat we de afgelopen paar maanden hebben gedaan. De een wilt graag meer beton cire in woonkamer en de ander wilt juist een hele verdieping extra laten plaatsen. Terwijl heel veel mensen hun baan kwijt raken hebben de bouwvakkers en aannemers hier geen last van. Sterker nog, ze hebben het drukker dan ooit. Toch proberen ook heel veel mensen het zelf te doen. Met genoeg DIY video’s online kan het zelfs een hele mooie resultaat geven. Beton cire in woonkamer hoeft ook helemaal niet zo moeilijk te zijn namelijk.

Minder vlees en zuivel

Nog een trend wat we zien is het minderen van vlees en zuivel. Hiervoor hoef je niet eens een vegetariër of veganist voor te zijn. Het kan zijn dat mensen proberen te verminderen vanwege het grote aanbod aan vlees en zuivelvervangers die er is. Natuurlijk zitten er ook een paar voordelen aan het minderen van vlees en zuivel. Bij het minderen van vlees heb je namelijk minder kans op bepaalde ziektes en kan je gemakkelijk vet verliezen. Ook zuivel kan een beter effect op het lichaam geven.