Ik bestel alle wapeningsnetten die ik nodig heb voor onze klussen hier op deze site. Samen met mijn broer heb ik een bouwbedrijf en we nemen veel verschillende klussen aan. Ik ben verantwoordelijk voor de voorbereidingen van de klussen. Hieronder valt ook de materiaalinkoop. Dat mikt echt super nauw om precies datgene op de klus te krijgen wat je nodig hebt. Wij doen ook veel vloeren en wanden. Hier gebruiken we wapeningsnetten voor. Het meeste is standaardwerk en kan ik zelf prima uitrekenen. Er staat trouwens ook een handige tool op de website waarmee je zelf uit kunt rekenen hoeveel je nodig hebt, dat werkt ook prima. Als ik naast het standaardwerk een speciale klus heb, bijvoorbeeld een klein fietsenschuurtje of een schuin wandje, dan bel ik altijd gewoon even op. Leg ik het uit en vraag ik wat ik beste kan bestellen. Word ik gewoon prima geholpen.

Doorgaan

De klussen moeten altijd doorgaan. We huren veel mensen in en die kosten een hoop geld. Mijn broer regelt de klussen op de bouwplaats zelf. Als het niet voor elkaar is dan kan hij soms flink boos worden. En dat snap ik ook wel. Hij wil gewoon doorgaan. Aan de bestelde wapeningsnetten die ik hier bestel ligt het in ieder geval nooit. Die zijn er altijd op tijd en precies datgene wat ik heb besteld. Helemaal top!