Na deze schilderbeurt ziet jouw kantoor er weer gelikt uit

Geplaatst op

Het pand waar jij jouw kantoor hebt gevestigd is modern ingericht of juist klassiek. Maar de kleur van de muren past er niet bij of is gaan verkleuren, schuren en afbreken. Of het is gewoon tijd voor een nieuwe huisstijl. Een beetje verf kan het kantoor weer helemaal vernieuwen en een schone, strakke look geven. Dit geldt niet alleen voor de muren natuurlijk. Ook de kozijnen van de ramen tellen mee, of de deuren 

Zelf heb je geen tijd en ervaring om het hele pand te schilderen. Je bent veelte druk bezig met het bedrijf onderhouden. Laat dan een schildersbedrijf het voor je doen! Ook je werknemers zullen er plezier van hebben om weer in een frisse omgeving te werken. En een klant die bij je langs komt zal meteen een andere indruk krijgen. Een goede verbetering in het beeld van jouw ondernemerschap. 

Hoe schilder ik zelf een muur?

Will je toch liever te werk gaan. Maar je weet niet wat je moet doen, dan kan je deze stappen volgen voor het schilderen van jouw werkplek.

Zorg is dat de muur die je gaat schilderen vrij staat van meubels of decoratie zodat je een vrije loopruimte hebt en overal met gemak bij kan. Nadat je dit hebt gedaan kan je de randen gaan afplakken. Is alles recht? Dan is het nu tijd om het des betreffende gebied schoon te maken en te ontvetten, zo voorkom je dat de verf niet goed blijft zitten.

Voordat je echt kan gaan beginnen met verven is het van belang dat je een laag voorstrijk aanbrengt. Dit zorgt voor dat het resultaat mooier een egaler er uit komt. 

Eindelijk kan je aan de slag. Weet eerst zeker dat de kleur van de gekozen muurverf correct is. Ook moet je goed roeren in de verf, het moet een gladde substantie zijn. Begin eerst in de hoeken van de muur en de randen. Het handigste om dit te doen is met een kwast. Hieruit kan je naar binnen werken met een verfroller. Een paar keer over het zelfde stuk gaan is verstandig en dan weet je zeker dat de verf alles bedekt. 

Ben je blij met het resultaat? Dan kan je nu de afgeplakte randen weer eraf halen. Laat de verf nog wel even drogen voordat je alles weer terug zet of aan de muur hangt. 

Inhuren van een schildersbedrijf

Vind je het toch een te grote klus, of ben je niet zeker van je eigen kunst. Dan is het inhuren van een schildersbedrijf de beste optie. Zei zullen professioneel te werk geen en zullen dit efficiënter oplossen. Is jouw standplaats bijvoorbeeld in regio Alblasserdam, Sliedrecht of Papendrecht. Dan heb je meteen raak als je er een zoekt. 

Hier boven op kunnen de schildersbedrijven ook de buiten kant van jouw gebouw helemaal in orde maken. VCA gecertificeerd geeft ze de mogelijkheid om met een hoogwerker alle gebieden bereiken. De kosten verschillen per taak, maar is het altijd waard. 

Inhuren van een schildersbedrijf scheelt jouw tijd wat je nuttig kan besteden in jouw belangrijke werk.