Matras wat geschikt is voor de camping

Geplaatst op
schuimmatrassen

Ga je op vakantie naar de camping dan wil je natuurlijk ook en goede slaapplek hebben, de dunne kussentjes van de zithoek zijn niet echt geschikt om op te slapen. Schuimmatrassen zijn voorzien van ieder comfort en geschikt om mee te nemen naar de camping, zo slaap je op vakantie net zo lekker als thuis. De matrassen geven precies de steun die je nodig hebt, goede ondersteuning tijdens de slaap is belangrijk om geen pijnlijke spieren te hebben als je wakker wordt.  

Ventilatie tijdens het slapen 

schuimmatrassen

Wanneer je een matras hebt wat niet genoeg ventileert tijdens de slaap ga je zweten, je wordt wakker en voelt je eigen niet fris. Met schuimmatrassen heb je daar geen last van, de goede ventilatie van de matrassen houden het matras altijd koel en je voelt je eigen fris. Wil je toch het gevoel hebben dat echt alles schoon is dan kun je de hoes eraf halen, was deze in de wasmachine en bent altijd verzekerd van een fris en schoon bed. 

Lekker dik matras 

schuimmatrassen

De schuimmatrassen van perfecthomeshop.eu zijn maar liefst 15 cm dik, hierdoor heb je altijd een comfortabel gevoel tijdens de nacht. Meenemen naar een logeerpartij of de camping is erg eenvoudig, het wordt geleverd opgerold in folie zodat je het direct mee kunt nemen in de auto. Na het uitpakken heeft het matras 48 uur nodig om in zijn eigen vorm te komen, dan biedt het ook de gewenste steun en comfort zoals je verwacht van het matras.