Maak je huis nu echt schoon

Geplaatst op
kärcher stoomreiniger

Vaak staan de keukenkastjes vol met schoonmaakmiddelen die we gebruik om het in en rondom het huis schoon te maken. Maar vaak helpen deze middelen niet eens echt goed, het ziet er schoon uit maar of het echt schoon is valt te betwijfelen. Met een kärcher stoomreiniger weet je zeker dat het wel echt goed schoon wordt, bewezen is namelijk dat je bijna alle bacteriën verwijderd met het gebruik ervan. Voor ieder klusje is er wel een bijpassend hulpmiddel zodat je alles ermee schoon kunt maken.

kärcher stoomreiniger

Geen chemische middelen meer voor je vloeren

Eigenlijk kun je niet zonder een kärcher stoomreiniger in het huishouden, alleen voor het schoonmaken van vloeren is het een uitkomst. Maar de badkamer kun je er ook perfect mee schoonmaken, voor eens en voor altijd kun je al die middelen weggooien die toch niet werken. In de keuken maak je eenvoudig de wasbak en de afzuigkap schoon, nu weet je zeker dat je echt een schone keuken hebt om in te werken. Het voordeel van een stoomreiniger is dat je alles diep reinigt, niet alleen het oppervlak maar tot diep in de vezel.

kärcher stoomreiniger

Reiniger voor de professional

Niet alleen voor de thuisschoonmaak hebben ze bij Toolnation.nl een kärcher stoomreiniger, ook voor professionele schoonmaakbedrijven zijn er verschillende exemplaren te vinden. Het neusje van de zalm is de reiniger die direct de natte vloer van het stoom weer droogzuigt, op deze manier is je vloer en schoon en gelijk weer droog. Voor ieder schoon te maken oppervlak is er wel een hulpmiddel beschikbaar bij het apparaat.