Het zal je maar gebeuren, je hele huis staat blank. Van boven naar beneden loop je door een laagje water. Denk dat het de nachtmerrie van menigeen is. Voor ons is de nachtmerrie werkelijkheid geworden. We kwamen op een avond laat thuis na een personeelsfeestje, bij het opendoen van de voordeur hadden we gelijk in de gaten dat het foute boel was. We zagen het water van de trap af naar beneden lopen. In eerste instantie sloeg de schrik ons om het hart, stel dat een van de kinderen onwel was geworden in bad. Mijn stormde de trap op om vervolgens opgelucht te roepen dat er niks met de kinderen was. Achteraf had dat ook niet gekund want die hadden we uit logeren gebracht. Het bleek dat boven op de tweede verdieping, bij de wasmachine, een waterleiding was gesprongen. Deze was volop het water door ons huis aan het spuiten. We hebben de hoofdkraan dichtgedraaid en de volgende ochtend hebben we een loodgieter gebeld. Het probleem is inmiddels verholpen maar door het hele huis is ons laminaat naar de Filistijnen. De verzekering vergoed het gelukkig en we hebben afgesproken dat er wel weer laminaat in komt maar dit keer waterbestendig laminaat. Wist overigens niet dat er waterbestendig laminaat bestond want dan hadden we waarschijnlijk drie jaar geleden al gekozen voor waterbestendig laminaat. Onze buurman had ons een aantal weken geleden zijn nieuwe waterbestendige laminaat laten zien, zodoende wisten we inmiddels van het bestaan ervan. Na de overstroming bij ons thuis hebben we de buurman gevraagd waar hij zijn waterbestendig laminaat had gekocht. Hij gaf ons de site voordeelvloeren.nl, hier had hij zijn waterbestendig laminaat gekocht. We zijn in de avond samen op de site gaan kijken en we begrepen waarom de buurman daar zijn waterbestendige laminaat had gekocht. Ook wij wilden hier ons waterbestendige laminaat gaan kopen. We hebben de site door geneusd en hebben uiteindelijk een keus kunnen maken. We zijn binnen het bedrag gebleven dat de verzekering aan ons wil uitkeren. Met behulp van deze site hebben wij straks weer een prachtige vloer die binnen ons budget blijft.

Dit is de site waar u zijn moet als u op zoek bent naar waterbestendig laminaat

Een nieuwe vloer is meestal een dure aangelegenheid. Je wilt natuurlijk kwaliteit maar ook zeker wil je niet teveel betalen. Deze site heeft ons dan ook uitkomst geboden. Zonder deze site hadden wij niet binnen het budget, wat de verzekering ons oplegde, kunnen blijven en hadden we nu waarschijnlijk nog niet een nieuwe vloer gehad na het overstromings avontuur. Wij zijn dan ook super blij.

Wilt u weten wat u kunt bestellen?

Dankzij de site voordeelvloeren.nl, hebben wij, na een gesprongen waterleiding, een compleet nieuwe vloer door de hele woning kunnen leggen. Wij zijn zeer tevreden over deze site omdat:

  • Zij ons prima hebben geadviseerd.
  • Zij onze bestelling snel geleverd hebben.
  • Zij een uitstekende service verlenen.

Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe vloer voor uw huis, kantoor of voor waar dan ook, dan moet u deze site gezien hebben. Laat u verrassen door het uitgebreide aanbod aan vloeren.

Lees meer…