Valt het jou ook op dat je steeds meer puinbakken in de straat ziet staan? De huizenmarkt is op hol geslagen en daardoor wordt er vaak gekozen om een opknap huis te kopen. Je moet dan de tijd nemen om te klussen. Nieuw badkamertje en keukentje en je moet eerst alles weer slopen.

Om geld te besparen kiezen mensen ervoor om zelf te slapen en het plaatsen door een professional te laten doen. Dit zorgt ervoor dat er steeds meer puinbakken besteld worden door particulieren en ze zelf keihard aan de slag moeten om het huis leeg te krijgen. Hier ontstaat een hoop afval uit welke je niet zomaar in een container kan gooien. Op staat dumpen is allerminst een goed idee. Huur een bak voor het gemak.

Puin in een bak deponeren

Al je puin, wat aan de regels voldoet, kan je in de puincontainer bak mieteren. Helaas zien we toch regelmatig afval op straat liggen. De gemeente moet weer zorgen dat dit opgehaald wordt en je kan fikse boetes riskeren. Wil jij je wel netjes aan de regels van de gemeente houden? Ga dan een puin container huren en deponeer al je afval in deze bak. Ben je op zoek naar een geschikte partij om zo’n toffe bak te huren?

Speur het internet eens af en kies er een die in de buurt zit. Maar wellicht heb jij wel andere eisen. De prijs of de snelheid kunnen een van je andere criteria zijn om te kiezen voor een partij.

Milieuvriendelijk

Daarnaast raden we ook te kijken naar de milieuvriendelijkheid van een partij. Halen ze jouw bakkie weer milieuvriendelijk op of wordt je afval wel goed verwerkt. Dit zijn allemaal zaken die je kunt meenemen in je afweging om te kiezen voor een bedrijf.