Geluiddempende vloeren.

Geplaatst op

Particulieren die gietvloeren kopen, bezorgen minder geluidsoverlast. Dit komt, omdat een gietvloer geluiddempend is. De buren horen het dus niet als u met hakken over de vloer loopt of meubels verzet. Wilt u weten of een gietvloer bij uw interieur past kom gerust een langs bij Woonwinkel in Twente, daar kunnen ze u een vrijblijvend advies geven.

Goed schoon te houden

Gietvloeren zijn zeer hygiënisch en heel goed schoon te houden. Een betonvloer bestaat uit één glad geheel, zonder voegen. Hierdoor kunt u de vloer eenvoudig schoonmaken. Ook blijven er geen resten achter. Iets dat bij een houten vloer met voegen wel vaak het geval is. Vloeistoffen als vet en wijn veegt u snel en makkelijk van de vloer af.

Gietvloeren kopen bij een specialist

Als u interesse heeft in een gietvloer, is het een aanrader om u eerst te laten adviseren door een echte specialist. Deze heeft een ruime ervaring op het gebied van vloeren. Hij kan u informeren over de verschillende mogelijkheden. Ook kan een vloerenspecialist u precies vertellen op welke aandachtspunten u moet letten als u gietvloeren wilt kopen. Zo vindt u al snel een gietvloer die aan uw wensen voldoet.