Brand van Egmond: de mooiste lichtsculpturen van Nederland

Geplaatst op

Ben je bekend met het assortiment van Brand van Egmond? Als je jouw interieur van klasse wilt voorzien, is één van hun lichtsculpturen absoluut een aanrader. Moderne verlichting is immers niet meer wat het vroeger was. Alhoewel je qua modellen nog wel redelijk wat keuze had, is de variatie die je nu hebt vele malen beter. Het is nu echt mogelijk om het interieur van je dromen te creëren. Brand van Egmond kan hier een mooie bijdrage aan leveren. Maar niet alleen voor thuis zijn de opvallende lichtsculpturen van Brand van Egmond geschikt. Ook in diverse commerciële ruimtes zou een sculptuur niet misstaan.

Sculpturen van Brand van Egmond voor commerciële ruimtes

Als ondernemer is het van groot belang dat je jouw bedrijfspand zo optimaal mogelijk in laat richten. Je wilt dat jouw bedrijf er uitnodigend uitziet voor gasten en (potentiële) klanten, ze moeten onder de indruk zijn van wat jij toont. De lichtsculpturen van Brand van Egmond maken indruk op iedereen. Mensen zullen bijna met hun mond open staan wanneer ze jouw bedrijfspand betreden. Voor commerciële ruimtes is de verlichting van Brand van Egmond dan ook echt een aanrader.

Bovendien heb je de keuze uit een ruim aanbod. Ten eerste zijn er de 2D of 3D modellen die je kunt gebruiken om jouw sculpturen te bekijken. Je kunt het team van Brand van Egmond inhuren om jouw droomproject te verwezenlijken. Zij designen alles, maar jij hebt inspraak op alles. Zo wordt jouw droomverlichting gerealiseerd.